Miss Zadarske županije 2022. Ivona Barić priprema se za jubilarno 30. finale Miss Hrvatske 2022. Ivona svaki dan redovito vježba sa privatnim trenerom, pazi na prehranu te poručuje: "Spremna sam za finale Miss Hrvatske i veselim se da upoznam sve djevojke Lijepe naše".

Naša misica redovito je u teretani, a sada zbog priprema za finalnu večer dodatno je upisala grupne treninge kako bi fizički bila spremna za sportske aktivnosti koje je očekuju na pripremama. Iako ima dobre gene Ivona jako pazi na prehranu. Podsjetimo Direkcija Miss Hrvatske na pripremama boduje djevojke u kategorijama Top model, Multimedija, Intervju, Talent te Sport & Fitness te svaka pobjednica u kategoriji ide direktno u Superfinale, dok ostale djevojke svoj ulazak moraju izboriti na finalnoj večeri.

Miss Zadarske županije 2019. Iva Mijolović je bila pobjednica u kategoriji Sport te se plasirala direktno u Superfinale, a na kraju je osvojila titulu druge pratilje Miss Hrvatske 2019.

Ivona je u kampanji za parfem Trussardi Pure Jasmin snimila modnu priču žene koja uz eleganciju i stav mora imati svoj ženstven i senzualan parfem koji će uvijek biti dio nje i njene osobnosti, a poznati modni fotograf Ivan Toman zaslužan je za modnu priču dok je modnu kolekciju upotpunila Cataleya by Martina Ješe.

Kaže da nema puno vremena za opuštanje jer za želi predstaviti sebe i županiju u što boljem izdanju te se nada da će opravdati povjerenje koje joj je ukazano, te ako bude sreće donijeti titulu najljepše doma.

- Ne očekujem puno, ali se nadam da ću se dobro zabaviti, upoznati druge djevojke te da ćemo jedna drugoj biti velika podrška na izboru, a ako bude prilike sve ću ih pozvati u svoj grad i županiju ako nisu bile da dođu te da vide naše ljepote, kaže Ivona.