Senzualan i prepoznatljiv vokal Ivana Ive Županovića očarava i u novoj pjesmi „Sve što trebam" koja je dobila i vizualno izdanje snimljeno na zanimljivoj lokaciji tvrđave „Kaštelina" na otoku Viru.

Pjesmu „Sve što trebam" hitmakera Vinka Brčota je Ivan Ive Županović izveo ove godine na Splitskom festivalu te je od onda izvodi na brojim koncertima uzduž naše obale, a reakcije publike na nju su odlične. Kako i ne bi bile kada ostaje u uhu na prvo slušanje. Lokacija za snimanje spota je pomno odabrana te otkriva jedan skriveni dragulj - tvrđavu „Kaštelina" na otoku Viru. Izgrađena je u 16. stoljeću za obranu od Turaka a služila je i kao sklonište Virana i ninskog kraja u slučaju kakvog napada.

- Igor Goić i njegova Kreathia su opet odradili odličan posao. Volim s njima raditi jer smo sličnog razmišljanja. Sviđa mi se simbolika koju Igor izražava kroz boje i mistične kadrove, kao na primjer kadar u kojem latice "padaju" prema gore, prema vrhu kule itd. Ivana se odlično uklopila u ulogu ove mistične žene o kojoj pjevam i kojoj se obraćam.

Pisma je jako lipa i super je primljena gdje god da ju izvodim. Mislim da će s ovim spotom dobiti jedan dodatni zamah da se još više približi publici. Uživajte", poručio je Ivan Ive Županović ususret premijeri spota.

Zadnji spot s kojim je Ivan razveselio publiku bio je za pjesmu „Najljepša", koja je zapravo obrada talijanskog klasika Alana Sorrentija „Tu sei l unica donna per me", koju valja poslušati ako još niste a sve je popularnija i na društvenim mrežama.

- Iako smo u više navrata snimali na raznim lokacijama na otoku Viru, tvrđava „Kaštelina" uvijek nam je nekako promicala. Smještena na samoj obali, za vrijeme veće oseke ili oluje more joj kroz malu pukotinu na zidu puni jedinu opstalu prostoriju. Iako smo se nadali tome za večer snimanja, vrijeme nas je iznenadilo s prirodnim ightshowom pa smo umjesto onoga čemu smo se nadali dobili par neprocjenjivih kadrova s grmljavinom i munjama. Ljepoti ove lokacije pridonijela je i komplementarna ljepota Ivane Bobić Čuline koja se po prvi put našla, a i snašla, pred kamerama. Nešto jednostavniji ali ništa manje lijep izvođački set, odradili smo na mikro lokaciji na zadarskoj Punti Bajlo u Arbanasima. Ive Županović je jedan od izvođača čija ekspresivnost čak zahtjeva što jednostavniji set koji ne odvlači pozornost sa subjekta - pa je ovaj na prvi pogled neupadan šumarak uz kojeg dnevno prođe stotine ljudi, savršeno poslužio kao prazno platno, kazao je redatelj Igor Goić.

Ivan je nedavno objavio svoj studijski album „S tobom mogu sve" u izdanju Scardone na kojem je objedinio sve najljepše pjesme kako bi publici dočarao put kojim želi ići i pružati im najbolje od sebe.