Cijeli Forum sinoć se pretvorio u veliko gledalište pred kojim je nastupila jedna od najvećih hrvatskih pjevačica Zorica Kondža. Dobitnica više festivalskih nagrada, interpretatorica pjesama koje se pjevaju u svim prigodama i članica nekih od najzapaženijih dueta u domaćoj zabavnoj glazbi, prepoznatljiva je ipak prvenstveno po svom nevjerojatno snažnom vokalu, kojeg je demonstrirala već u prvoj izvedenoj pjesmi „Čovjek od soli".

- Osjećam se u Zadru kao u svom gradu, hvala Bogu ne moramo se dugo voziti, a uvijek se radujem ponovnom dolasku, rekla je Konžda u pozdravu publici.

Uz prateći bend u kojem su bili njezin suprug i autor većine pjesama Joško Banov, ali i sin Toni na bubnjevima, Konžda je nizala hitove iz bogate karijere, Vrijeme ljubavi, Pokora, Zauvijek, Zar je voljeti grijeh, Luda đelozija, Molitva za tebe, Singing that rock&roll... Kao prateći vokal Teo Brajčić imao je nezahvalnu ulogu „glumiti" Olivera (Ti si moj san), Vinka Cocu (Najdraže moje) i Nenu Belana (Do posljednjeg daha), a sve je prošlo više nego uspješno. Čak i muški dio publike s Kondžom je pjevao „s tobom postala sam žena".

Za okupljene turiste, koji su plesali i pjevali zajedno sa svojim domaćinima, napravljen je neočekivani rokerski izlet s pjesama Pink Floyda, Creedence Clearwater Revival i Tine Turner, čija „Simply the best" najbolje opisuje jedinu i neponovljivu Zoricu Kondžu.