Jazz sastav Black Coffee sinoć je u atriju palače Cedulin Zadranima i turistima predstavio svoj posljednji album „Once Upon a Time", uz nastup nove pjevačice Danijele Prpić. Nakon odlaska Martine Thomas u SAD, zadarsko-splitski jazzeri odlučili su napraviti novi iskorak u kvaliteti te su angažirali jednu od najboljih hrvatskih jazz pjevačica.

- Divno je biti s ovim momcima, trideset godina su legende jazza u Hrvatskoj. Sretna sam što mogu pjevati s njima, rekla je Prpić. S obzirom na ono što je sinoć pokazala, i oni mogu biti sretni što su u svoj sastav doveli takvu interpretatoricu.

Zvuci glazbe iz prostora atrija palače Cedulin ubrzo su privukli prolaznike. Dobro znane jazz standarde pratile su solo dionice basista Renata Švorinića, inače ravnatelja HNK Zadar, legendarnog bubnjara Jadrana Dučića - Čiće i pijanista Ivana Ivića. Uz pjesme zastupljene na posljednjem albumu, u novoj postavi izvedene su i „Somewhere over the rainbow", „Cry me a river", „What a difference a day makes (24 little hours)"... Umjesto francuskim šansonama s albuma, bend se u sedamdesete godine prošlog stoljeća vratio obradom velikog hita talijanske glazbe „La prima cosa bella".

Svi oni koji su propustili sinoćnji koncert, Black Coffee će moći poslušati na istom mjestu već 9. kolovoza. S obzirom na to da se jazz temelji na improvizaciji i da je svaki koncert drugačiji, nešto novo sigurno će moći čuti i oni koji su sinoć velikim pljeskom ispratili sastav s pozornice.