SUNSET Sports Media Festivala koji nas kao spoj globalne sportske i medijske industrije očekuje u Zadru od 9. do 11. lipnja, osim predavanja i panela koji će se održavati tijekom dana u zadarskom Arsenalu, navečer donosi publici i pregršt zabavnog sadržaja. Sudionici će imati priliku uživati i u najboljem od hrvatske glazbe, a očekuju nas nastupi istinskih legendi domaće glazbene scene, kantautora Petra Graše te Nene Belana i Fiumensa.

- Dolazim iz sportske obitelji, otac mi je nakon košarkaške karijere bio i trener, a i sam sam jedno vrijeme išao njegovim stopama...Ljubav prema glazbi je bila snažnija, ali mi je i kao bivšem sportašu i kao ljubitelju sporta neizmjerno zadovoljstvo, ali i čast biti dijelom ovog fantastičnog projekta", rekao je Petar Grašo čiji je koncert na rasporedu je u petak, 10. lipnja.

Sljedeću večer uživat ćemo u koncertu jednog od najpoznatijih kantautora u regiji Nene Belana i Fiumensa. Neno za sebe u šali kaže kako je "napisao 199 ljubavnih pjesama i jednu o kavani", ipak, njegova ga je ljubav prema sportu inspirirala na pisanje pjesme koju je košarkaškom klubu rodnog grada poklonio za 75. rođendan. 

- Sport je sastavni dio života svakog Dalmatinca, bilo da je riječ o navijanju za klub ili talentirane pojedince, kojih su naša Dalmacija, ali i čitava Hrvatska pune. Na ovom festivalu sudjeluje mnogo takvih, talentiranih pojedinaca, pa se nadam da ću uspjeti "uloviti" neko od predavanja, a u subotu navečer nas svakako očekuje dobar provod, kazao je Belan.

Na SUNSET Sports Media Festivalu svoja će predavanja održati neke od najvećih globalnih sportskih zvijezda i medijskih stručnjaka poput Dilette Leotte, Peter Schmeichela, Julian Edelmana, Ray Lewisa, Pete Radovicha i brojnih drugih.