Pjesma "Za šaku ljubavi", novi je službeni singl i spot Mladena Grdovića. Novu pjesmu, jedan od najpopularnijih pjevača zabavne glazbe, predstavit će na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.

- Postoje dva festivala na kojima volim predstaviti svoje pjesme, to su CMC i Splitski festival. Splitski festival je onaj koji ima dužu tradiciju i na njemu su uvijek pjesme koje su nekako vezane uz Dalmaciju i more, a takva je većina mojih pjesama dok je CMC festival žanrovski raznolik, lišen nagrada i jako je puno izvođača koji imaju želju dobro se prezentirati i družiti. Nakon dvije pandemijske godine kada smo mi izvođači nastupali u drugačijim okolnostima ili smo bili primorani ostati u kućama, ovo će ljeto ipak označiti povratak na staro. Na CMC festivalu u Vodicama nastupit ću s pjesmom "Za šaku ljubavi", a s pjesmom "Vilo moja sva u bilom" na splitskim Proukurativama, rekao je Mladen.


Glazbu novog singla "Za šaku ljubavi" potpisuje Ljubo Šeperić, stihove Željko Pavičić, aranžman Mario Mikšić, a da je pjesma naišla na dobar odjek publike pokazuju brojni pozitivni komentari na YouTubeu koji Mladenu pristižu sa svih strana svijeta.

Na vodičkoj pozornici Mladen Grdović nastupiti će i kao član Tri mušketira, a publici će otpjevati pjesmu "Sve sam ti dao". Nove Mladenove pjesme osim na festivalskim izdanjima naći će se i na njegovom novom studijskom albumu koji je u pripremi. Posljednju kompilaciju balada objavio je 2019. godine pod imenom "Moji sentimenti".