Jučer je u biogradskoj ribarskoj luci zaista održan propušteni doček 2021. godine koja se vratila s vatrometom. Sve prisutne zabavljao je legendarni Željko Bebek koji je otpjevao svoje popularne hitove.

 Kao i prethodnog dana i na ovom koncertu okupilo se mnoštvo domaćih, ali i stranih turista. Svi su se željeli dobro zabaviti i još jednom dočekati 2021. godinu. S obzirom na povoljne vremenske uvjete, ovaj put umjesto sa šampanjcem nazdravljalo se pivom! Mnogobrojni gosti nisu krili oduševljenje, plesalo se i pjevalo do kasnih sati.

Osim koncerta i dočeka, isti je dan održan i Biograd RUN, velika utrka kroz centar Biograda. U utrci su sudjelovala djeca i odrasli pa se tako održala dječja utrka te utrke od 1, 5 i 10 km.

Biograd već dugi niz godina dokazuje kako je zaista središte Dalmacije pa vas tako danas i sutra očekuje odličan sportsko-zabavni program.

Uz izložbu legendarnog Citreonovog Spčeka, Oldtimera mna rivi, od 20.30 sati bit će zabava sa Zlatkom Pejakovićem te Davorom Borno.

U nedjelju se slavi Praznik rada uz veliki doručak u parku kod Autobusnog kolodvora te već tradicionalnu šetnju do Fun parka Biograd. Osim šetnje možete sudjelovati i u „Biograd BIKE", rekreativnoj vožnji biciklom također do spomenutog zabavnog parka. Nakon zabave u Fun parku, šetači će se moći vratiti brodom iz Crvene Luke do Biograda gdje će ih dočekati roštilj i Klapa Bunari.