Povodom 1. svibnja i dolaska većeg broja gostiju, Turistička zajednica Grada Paga i Grad Pag pripremili su zanimljiv program za nadolazeći vikend koji će se održati na glavnom gradskom trgu u Pagu pod nazivom "1. maja na Pijacu".

U subotu, 30. travnja u 9.00 sati održat će se podjela sadnica sezonskog cvijeća „Posadimo cvijet - uljepšajmo naš grad!", a sve prisutne zabavljat će grupa Infišando. Posjetitelji će svakako uživati i u bogatoj kulturnoj tradiciji grada Paga, u predivnoj paškoj nošnji i nastupu KUD-a „Družina". Isti dan, u večernjim satima, u sklopu manifestacije „Pag na meniju" u paškim ugostiteljskim objektima, restoranu Na Tale, konobi Bile i bistrou Uhlinac moći će se po promotivnim cijenama degustirati paški specijaliteti uz kvalitetna vina. U svakom od ovih objekata, osim u vrhunskim gastro namirnicama, gosti će guštati u ugodnoj atmosferi i u uživo najljepšim dalmatinskom pjesmama „u điru".

U nedjelju, 1. svibnja, program započinje budnicom u 10 sati u izvedbi članova Gradske glazbe Pag, a od 11.30 sati dijeliti će se prvomajska paška fritaja koju će od 400 jaja pripremati članovi Gradske glazbe Pag. Praznično nedjeljno jutro svojom pjesmom uljepšat će članovi klape „Sol". 

Program

SUBOTA, 30.04.2022. - Trg Petra Krešimira IV

9.00 - Podjela sadnica cvijeća „Posadimo cvijet - uljepšajmo naš grad!"
10.00 - Zabavimo se uz grupu „Infišando"
KUD „Družina"
19.00 - „Pag na meniju„
Paški specijaliteti po promotivnim cijenama uz „Dalmatinsku pismu u điru" u ugostiteljskim objektima: Restoran Na Tale, Konoba Bile i Bistro Uhlinac

NEDJELJA, 1.5. 2022. - Trg Petra Krešimira IV

10.00 - Budnica „Gradske glazbe Pag"
11.30 - Prvomajska paška fritaja uz klapu „Sol"

Organizatori: Turistička zajednica Grada Paga i Grad Pag