Iako se iz svima znanih razloga ove godine nije održao veliki Zadarski karneval, bar su oni najmlađi u petak poslijepodne na ulicama Poluotoka mogli uživati u maloj karnevalskoj fešti - 057 Karnevaliću! Priliku za odjenuti šarene kostime nisu ipak propustili ni oni stariji koji su veselu dječicu pratili na tri glavne lokacije: Narodni trg, Kalelarga i Forum.

Za dobru atmosferu i ples, kojoj nisu mogli odoljeti lav i bubamara sa ostatkom 057 ekipe, pobrinuli su se DJ-evi i voditelji DJ Crna Muha i DJ Žaba, dok je DJ King Size Patka ove godine bila spriječena. Na svakom od tri lokacije na zadarskom Poluotoku dijelili su se šareni bomboni i neizbježne slatke krafne, a na punktovima za fotografiranje nastajale su fotografije koje će, vjerujemo, naše najmlađe Zadrane još dugo podsjećati na ovaj nezaboravan dan.

U karnevalskom šušuru koji je okupio veliki broj velikih i malih Zadrana, tako smo između Spidermana, princeza i bubamara, vidjeli čak i "hodajuće" krafne i bijele balone, a malim i velikim sudionicima posebno su zanimljivi bili ljudi na štulama. 

Podsjećamo na nagradni natječaj u kojem su roditelji pozvani da fotografije sa 057 Karnevalića šalju u FB Radija 057 ili na [email protected] Nasumičnim odabirom , najsretniji posjetitelji imat će priliku osvojiti: proslavu dječjeg rođendana u Fortis clubu hotela Falkensteiner Punta Skala ili igraonici Petar Pan, obiteljsko fotografiranje by Suzy New Life, tri jumbo pizze i cole za tri ekipe u Pizzeriji Maslina, kreativan crtaći set Creatorcolor by papirnica E store ili dva puta po tri ulaznice za predstavu po izboru u Kazalištu lutaka Zadar.

U velikoj fotogaleriji naših fotoreportera Saše Čuke i Tomija Burčula prenosimo atmosferu kakvu smo mogli samo poželjeti!