Naš veseli četvrtak počeo je u DV Maslačak, u kojemu nas je dočekalo više od 80 djece.

Prekrasno uređeno igralište i entuzijastične tete svakako su pridonijele odličnoj atmosferi. Moramo priznati da su nas jako iznenadili sa kreativnošću svojih maski. Naime, njihova je ideja vodilja bio održivi razvoj, tako da su u suradnji sa roditeljima djeca sama izradila svoje maske od otpadnog materijala.

Mlađoj skupini Kaduljica tete su pomogle izraditi maske najslađih malih sladoleda, kojima se nismo mogli prestati diviti. Srednja mješovita skupina, Smokvice, u suradnji sa super kreativnim roditeljima izradila je razne eko maske od kojih svakako moramo izdvojiti dinosaura i malu pop corn djevojčicu. Starija mješovita skupina Lavandice imala je masku voda, koja je bila zaista posebna. 

Uz ples na poznate hitove, dječica su nam otpjevala svoju najdražu pjesmu "Kad u školu krenem". Njihova se zabava nastavila i nakon našeg odlaska, jer je za njih točku priredio i klaun, koji je strpljivo čekao da mi otplešemo.

Dan  se nastavio u DV Sunce, PO Ciciban, gdje smo se družili sa čak sedam skupina u dobi od 3 do 6 godina. Bilo je tu grupnih i mješovitih maski. Tako smo se u Cicibanu družili sa čak pet gotovo identičnih rozih princeza, puno psića u ophodnji i trenirali sa skupinom pod maskom teretana kockići. Špiljski ljudi su nas sa svojom grupnom maskom podsjetili na prošla vremena i naše vrtićke karnevalske povorke, posebno kad su izvadili tekst za predstavljanje.

U jutarnjem programu Radija 057 javili su se Darth Vader Pavle, Harry Potter Lovre i Santa, odnosno princeza Elza. Ovo je javljanje bilo najkraće moguće jer su se djeca jako žurila vratiti na plesnu zabavu u dvorištu.

Naša karnevalska druženja nastavljamo i sutra, ujutro u vrtićima i popodne na 057 Karnevaliću na Poluotoku na koji Vas ovim putem još jednom pozivamo i garantiramo vrhunsku zabavu!