Drage Zadranke i Zadrani, mali i veliki, Vi ste čudo. Atmosferu s Karnevalića 2022 nama kao organizatorima dosta je teško opisati, tako da ćemo Vam za početak reći hvala!

Događanje je počelo u 15 sati, onako sramežljivo, ali uz zaista originalne maske i posjetitelje koji su polako dolazili i razgledavali. Oni na Forumu pitali su se ima li nešto na Trgu, dok su oni sa Trga postavljali isto pitanje, samo vezano za Forum. Bingo! Krenula je karnevalska šetnja i šušur!

Prije svega, bilo je prekrasno napokon vidjeti toliko ljudi na Kalelargi, napokon svjedočiti nečem lijepom i veselom i to uz naše najmlađe, koji nisu skidali osmijeh s lica. Najviše su nas iznenadili roditelji koji nisu došli samo kao pratnja djeci, već su se i oni maskirali i prepustili karnevalskoj magiji. Tome smo se samo mogli nadati, a eto, ostvarilo se!

Vjerujemo da je danas kroz našu Karnevalsku šetnju prošlo više od tisuću ljudi, bilo je teško procijeniti točan broj jer je događaj bio zapravo u pokretu. Točno onako kako smo htjeli i zamislili dok smo 057 Karnevalić prilagođavali novom normalnom vremenu u kojem živimo.

Od maski nećemo isticati nikoga, jer zaista ne bi bilo pravedno. Predlažemo da pogledate našu XXL fotogaleriju i nadamo se da ćete uspjeti doživjeti barem dio atmosfere s ulica našeg lipog grada.

Za kraj, još jednom hvala, srca su nam puna!