057 Karnevalić ekipa ove je srijede oborila čak tri rekorda. U jutarnjem terminu zabavili smo se sa preko stotinu djece. Naši domaćini, DV Radost PO Višnjik rasporedili su se u dvije skupine, malu i veliku.

U veselom društvu dječice iz Smokvice i Žižulice upoznali smo čak devet Spidermana, što svakako pišemo pod dosadašnji rekord ovog superjunaka. Naš lav napokon je došao na svoje i imao priliku zaplesati s preslatkim lavićem, kojeg smo jedva nagovorili na fotkanje. Između puno superjunaka, družili smo se i sa puno princeza i čak četiri Elze.

Veselo druženje nastavilo se uz veliku ekipu iz skupina: Mendulice, Trešnjice i Masline, koji su nam u jedan glas otpjevali pjesmu Maškare smo male mi. Od svih maštovitih maski, moramo izdvojiti naš treći rekord; čak deset princeza i pet Batmana na jednom mjestu.

U ovoj smo skupini upoznali i plavog dinosaura i zlatnog zmaja. Najhrabriji su bili karataš Toni, snježna pahuljica Tena, zlatokosa Lara i kostur Toni, koji su našeg Davoru u jutarnjem programu Radija 057 informirali o svim događanjima sa veselog terena.

057 Karnevalić nastavlja se i danas u DV Maslačak i DV Sunce PO Ciciban, gdje planiramo obaranje još jednog rekorda uz zabavu sa više od dvjesto djece.