Zbog najave lošeg vremena 057 Karnevalić neće se održati kako je prije najavljeno, u subotu, nego u petak 25. veljače. Ovim putem pozivamo sve roditelje i djecu da nam se pridruže na veselom druženju na Poluotoku od 15 do 18 sati.

Za dobru atmosferu pobrinut će se DJ-evi i voditelji King Size Patka & Crna Muha i DJ Žaba. Slavlju će se sigurno pridružiti i lav i bubamara sa ostatkom 057 Karnevalić ekipe, te mnoštvom bombona u džepovima.

S obzirom na izostanak tradicionalne dječje povorke, ovogodišnja je zabava pod maskama planirana kao karnevalska šetnja kroz tri punkta: Narodni trg, Kalelarga i Forum. Na svakom punktu dijelit će se baloni i slatke krafne, a mali posjetitelji će se moći i fotografirati u veselim okvirima. 

Ovim putem pozivamo sve roditelje da u FB inbox Radija 057 ili na [email protected] šalju fotografije malih maškara sa zabave i na taj način sudjeluju u nagradnom natječaju. Nasumičnim odabirom, najsretniji posjetitelji imat će priliku osvojiti: proslavu dječjeg rođendana u Falkensteiner Clubu Funimation Borik Zadar, obiteljsko fotografiranje by Suzy New Life, tri jumbo pizze i cole za tri ekipe u Pizzeriji Maslina, kreativan crtaći set Creatorcolor by papirnica E store ili dva puta po tri ulaznice za predstavu po izboru u Kazalištu lutaka Zadar.

Pripremite maske i spremite se za ludi karnevalski ples po trgovima i ulicama Poluotoka. Očekuje Vas fantastična atmosfera i još par iznenađenja koja ćete moći otkriti jedino ako nam se pridružite 057 Karnevaliću ovog petka popodne! 

Do tada šaljemo vesele pozdrave!

057 Karnevalić ekipa