Da je svaki utorak veseo, kao ovaj, mogli bismo ga slobodno zvati mala subota. Dan koji ćemo sigurno pamtiti po prekrasnom suncu koje je nagovijestilo kraj zime i po šarenilu malih maškara kojem smo svjedočili. Bili smo jako zaposleni i posjetili čak tri vrtića, od kojih jedan čak dva puta.

Dan je započeo u Dječjem vrtiću Sunce, PO Vladimir Nazor, gdje su nas dočekale skupine Zumići i Palčići. Na ovoj smo zabavi upoznali čak tri spidermana, koja su nas zajedno sa ostatkom vesele ekipe razveselili pjesmicom Abeceda. Imali smo priliku vidjeti malu, malu sirenu i još manju Minnie, koje su uz Pipi dugu čarapu i razne superjunake pokazale hoki poki, pjevajući iz sveg glasa. U jutarnji program Radija 057 sa karnevalskog terena uključili su se mali vražičak Amelie, Captain America Ivano i dječak Leonardo u Harry Potter izdanju, kojeg je sa radija ponosno slušala njegova Hermione.

Naša sljedeća postaja bio je Dječji vrtić Latica, koji nas je ugostio na svom prekrasnom, novom igralištu punom veselih sadržaja i dječjih osmjeha. U ovom smo vrtiću vidjeli dosad najviše super junaka na jednom mjestu; osim Spidermana, Batmana i Hulka, plesali smo i sa malim PJ masks junacima. Mali policajac i policajka skoro su uhitili našeg lava zbog previše plesa. Uhićenje su spriječile dvije crvenkapice koje su smirile situaciju uz par kolačića i naravno, par osmijeha. Naša se zabava u DV Latica nastavila i u popodnevnoj smjeni kad je nastupio pravi tulum uz omiljene hitove i plesne korake. Činilo se da zabavi nema kraja.

Naš dan završili smo u Dječjem vrtiću Sunce, PO Smiljevac, u kojem su nam dobrodošlicu poželjeli iz skupine Mala škola. Druženje je počelo uz pjesmu Maškare su maškare, koju su nam dječica ponosno otpjevala, i to bez glazbene podloge, koju niti su željela, niti trebala. U ovom je vrtiću naša bubamara ponovno najviše uživala, jer je osim male bubamare imala priliku plesati i uz super junakinju iz poznatog crtića Bubamara i Crni mačak. Vjerujemo da će i naš lav po vrtićkim skupinama naći svoje male laviće.

Nadamo se da vam uspijevamo dočarati čarobnu atmosferu 057 Karnevalića! Naša ekipa zaista uživa na terenu uz divnu dječicu koja nam se vesele više nego ikad prije. Naše 057 Karnevalić putovanje nastavljamo i sutra uz nove zabave i izvještaje!