Nakon dvije godine vratio se 057 Karnevalić! Od četvrtka, 17. veljače pa sve do 1. ožujka trajat će posjeti zadarskim vrtićima i karnavalska zabava za najmlađe. Naša 057 ekipa posjetit će 15 vrtića i svakog dana u programu Radija 057 donositi atmosferu s maškaranih partya po skupinama.

Ovog četvrtka posjetili smo DV Šuškalica i vrhunski se zabavili. Naši domaćini, veća skupina, dočekala nas je u veselom raspoloženju i predstavila nam svoje maštovite maske. U eteru Radija 057 ugostili smo princezu Evu, djevojčicu Rinu - šarenog jednoroga, superjunaka Captain America, odnosno Niku V. i dječaka Lea - Chasea, pripadnika skupine PawPatrol. Moramo se zahvaliti dječici iz Šuškalice jer su našeg štrumfa naučili koreografiju pjesme Baby Shark.

Karnevalić se nastavio i u petak, s našim gostovanjem u Dječjem vrtiću Val. U ovom vrtiću većoj skupini pridružila se i najmanja jaslička. Nakon plesa, samostalno su nam otpjevali karnevalsku pjesmu i pokazali svoje plesno umijeće. U ovom je vrtiću naša bubamara posebno uživala s dvije male bubamare, Dorom i Donom. Najhrabrije su bile djevojčice Rita, odnosno princeza Elza, Stella, trenerica pokemona i Minnie Marita koje su u jutarnjem programu Radija 057 predstavile svoje maske i skupine.

Karnevalić 057 se nastavlja i sljedeći tjedan, kada možete očekivati izvještaje iz dječjih vrtića Latica, Školjkica, Maslačak i područnih objekata vrtića Radost i Sunce.