Nigdjezemska je za subotu, 12 veljače najavila nastup zagrebačkog benda Trokut koji predstavlja zajedništvo petero glazbenika koji stapaju suvremeni jazz, elektronsku glazbu, rock i trip-hop u nešto svježe i jedinstveno. 

Glazba koju ovaj bend stvara je intenzivna, višeslojna i eksperimentalna, ali uvijek uspijeva zadržati jednostavnost i pristupačnost. Nastao je 2018. godine i čine ga Ana Čop na vokalu i synthesizerima, Luka Čapeta na električnoj gitari, Jaka Arh na tenor saksofonu i elektronici, Hrvoje Kralj na električnoj bass gitari i Jerko Jurin na bubnjevima. Do sada su nastupili na nizu renomiranih festivala Hrvatskoj i Sloveniji, poput 62. Jazz festivala Ljubljana, 31. Muzičkog biennalea Zagreb i MENT festivala.

U jesen 2020. godine izdali su od strane kritike hvaljen album Shapeless za nakladnika Rika Muzika iz Londona. 2021. godine njihov album Shapeless nominiran je za hrvatsku diskografsku nagradu Porin u kategoriji najboljeg albuma elektroničke glazbe, dok su kao skupina nominirani za nagradu Rock&Off u kategoriji Jazz&Off.