U Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku u nedjelju, 6. veljače održat će se spektakularni koncert u sklopu projekta Rock the Opera. Organizator događanja, tvrtka Music time iz Zagreba, posjetitelje podsjeća o načinu kupnje ulaznica, radnom vremenu punkta za besplatno testiranje te epidemiološkim mjerama.

- Prodaja ulaznica, osim on line preko sustava EVENTIM-HR i ADRIATICKET, bit će organizirana i na dan koncerta na blagajni Športskoga centra Višnjik od 18 sati.
- Punkt za besplatno testiranje (BAT) bit će otvoren od 18 sati.
- Ulazi za publiku: u prizemlju između B i C ulaza - VIP Parter, Parter i VIP Teleskop; ulaz B - prsten B-C i tribina (slobodne sjedenje) od 19 sati.
- Pri ulasku u dvoranu, uz predočenje COVID POTVRDE ili uz BRZO ANTIGENSKO TESTIRANJE, posjetitelji su se dužni pridržavati svih epidemioloških mjera (fizički razmak, zaštitne maske, itd.).

Projekt Rock the Opera iza sebe niže brojne uspjehe diljem Europe, te rasprodanih koncerata u najljepšim dvoranama. Nakon rasprodanog koncerta koncem listopada u Zagrebu, glazbeni spektakl Rock the Opera premijerno stiže u Zadar 6. veljače 2022. u Dvoranu Krešimira Ćosića na Višnjiku u 20 sati.

Koncert nudi neponovljivo iskustvo koji na jedinstven način izvođenja svjetskih poznatih glazbenih djela publici daje fantastičnu atmosferu i ambijent.

Otkako je njemački dirigent Friedemanne Riehle kreirao spektakularan prvijenac u Bečkoj Operi, ovaj događaj nastavio je prenositi energiju diljem Europe na brojna prestižna mjesta i dvorane. Na cijeloj turneji kao i u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pod palicom njemačkog dirigenta i u izvedbi Zagrebačke filharmonije uz vokalne soliste i specijalnog gosta Dina Jelusića, Rock the Opera vratit će vas u dane rocka.

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zvuka, aranžmanima koji oduzimaju dah i najboljim glazbenicima i iz klasičnog i iz rock svijeta, Rock The Opera donijet će vam rock kakav nikada prije niste čuli, s najvećim poštovanjem prema izvornoj pjesmi i njezinoj važnosti, te povijest glazbe, a uz veličanstvenost koju može donijeti samo puni filharmonijski orkestar. Projekt se bazira na najvećim klasičnim rock hitovima Queena, Deep Purplea, Pink Floyda, Led Zeppelina, AC / DCa, Rainbowa, U2 i mnogim drugima.