Zbor i klapa Benja Zadar, pod vodstvom svoje nastavnice Marije Vičević, roditelja te suradnika M. Mitrovića i J. Šešelje (Twenty Twenty Studio), snimili su cover pjesme "Božić u Zadru".

Autori teksta i glazbe su Davor Žagar i Nenad Nakić, a obradu pjesme, scenarij i režiju potpisuje Marija Vičević. Vokali i sudionici spota, odnosno klape Benja su Leina Kovačević, Antea Bilaver, Ema Pijaca, Lucija Marušić, India Savić, Marta Ćurko, Rafaela Šuljić, Jere Kesić, Luka Pavin, Toni Čurković i Marija Vičević.

Podsjetimo, klapa Benja lani se proslavila u božićnom projektu „Raduj se, cijeli svijete", a da su pjesma i spot bile pun pogodak, govori i činjenica da su je do sad javno podržali poznata grupa Opća opasnost, Mario Vestić, autor glazbe i stihova te brojni mediji.

- Za ovaj uspjeh veoma sam zahvalna cijeloj klapi Benja i njihovim roditeljima. Ponosna sam na sve članove klape koji su do ove razine došli svojim talentom, trudom, radom, ustrajnošću te ljubavlju za pjesmom. Naravno, uz to su postali i pravi prijatelji, što je i smisao klape, tvrdi profesorica Vičević.