Članovi Moto kluba Roko iz Bibinja posjetili su vesele i nestrpljive mališane iz Dječjeg vrtića Leptirići u Bibinjama. Oduševljenje koje su izazvali nije bilo samo radi poklona već i zbog motora na kojima su Djed Božićnjak i njegovi pomoćnici stigli.

Djedu Božićnjaku pokvarile su se saonice, stoga je za pomoć pozvao motoriste - tako nam je otprilike objasnio mali Ivan iz Dječjeg vrtića Leptirići, zašto je njihov Djed Božićnjak došao na motoru.

Primijetili su još mališan kako njihov Djed Božićnjak nema naočale, te kako izgleda malo mlađe nego na televiziji, ali sve su brzo zaboravili kada je izvadio vreću s poklonima.

- Oduševljeno smo prihvatili ovu inicijativu Moto kluba Roko i nadamo se da će ovakav način uveseljavanja i darivanja djece postati dio tradicije. Mi se rado odazivamo ovakvim pozivima, nadamo se i suradnji u budućnosti, tako se nadamo da ćemo ih kroz ovakve susrete i upozoriti i naučiti nešto o ponašanju u prometu - rekla nam je ravnateljica Marija Ostrogonac.

Predsjednik novoosnovanog kluba Branko Grahovac, otkrio nam je kako je njihov plan da svake godine na ovakav ili sličan način daruju djecu.

- Već se dugi niz godina družimo i zaljubljeni smo u moto sport, no tek ove godine odlučili smo se i formalno okupiti i osnovati naš moto klub. Cilj nam je osim, ovakvih uveseljavanja djece i potrebitih družiti se i odlaziti na moto susrete diljem svijeta, ali svojim primjerom i edukacijama učiti druge o ponašanju u prometu - rekao nam je predsjednik Moto kluba Roko, Branko Grahovac.

Božićni duh uistinu je zavladao Bibinjama, zahvaljujući organizaciji Turističke zajednice i Općine Bibinje večeras na Trgu dr. Franje Tuđmana od 20 sati očekuje nas koncert naziva Ususret Božiću, pjevat će se tradicionalne Božićne pjesme, a nastupit će Klapa Griblja, Garofuli, Bibinje i zbor mladih Magnificat.