Brojna zabavna događanja i koncerti u periodu od osam dana očekuju posjetitelje ovogodišnjeg Vrškog Božićnog šušura koji će se održati na trgu Kolište od 22. do 30. prosinca. 

Program će u srijedu, 22. prosinca otvoriti velikan hrvatske glazbene scene, Zadranin Đani Maršan uz pratnju klape Munita. Dan kasnije, 23. prosinca posjetitelje očekuje zabava uz grupu Kanela, a tad će posjetitelji moći uživati i u besplatnom bakalaru. 

Dan nakon Božića, 26. prosinca slijedi drugo izdanje natjecanja u pripremi fritula dojmljivog naziva "Čija frita mirita", a događaj će biti popraćen glazbom uživo. Svi ljubitelji rocka i dance glazbe doći će na svoje 27. prosinca kad je na repertoaru nastup grupe Pink noise, dok je 28. prosinca rezerviran za najljepše Božićne pjesme u izvedbi zadarskih klapa ("Veselje ti navišćujen"). 

Program će svojim nastupom zaključiti a capella skupina AKA Crescendo, koja nastupa 30. prosinca. Organizator Vrškog Božićnog šušura je Turistička zajednica Općine Vrsi uz pokroviteljstvo Općine Vrsi.