Turistička zajednica grada Zadra ugovorila je novog izvođača u terminu u kojem je trebao nastupiti Toni Cetinski. Kako doznajemo, 22. prosinca na Adventu u Zadru nastupit će popularni Gibonni.

U predbožićnom tjednu Gibonni će zadarskoj publici predstaviti svoj novi album "U po ure", a nastupat će sa svojom punom koncertnom postavom koja uključuje i bogatu puhačku sekciju.

Pored novih pjesama, Gibo će otpjevati i svima dobro poznate najveće hitove svoje karijere u posebnim aranžmanima.

Ubrzo je iz TZ-a stigla službena najava koncerta:

Gibonni će nas u srijedu srijedu, 22. prosinca uvesti u predbožićni vikend sa svojom punom koncertnom postavom, koja uključuje i bogatu puhačku sekciju. Od njega se uvijek očekuje puno, navikao je publiku na glazbenu posvećenost koja ga i kao autora i kao interpreta izdvaja od ostalih. Novim albumom koji je izašao u lipnju ove godine pod nazivom "U po ure" ne intrigira ne samo domaću publiku, nego putem streaming servisa osvaja i Europu, pa je pomalo zanimljivo da je u samom vrhu slušanosti i u najvećim glazbeno razvikanim zemljama čijim slušateljima naš jezik ne znači ništa.

Na "U po ure" Gibonni predstavlja pet novih pjesama, pet priča kojima ćemo iznova tumačiti i uvijek iznova pronalaziti svoje živote, pet singlova različite atmosfere i zvuka, a opet pet pjesama prepoznatljivog rukopisa autora koji je već davno izgradio i potvrdio svoj glazbeni kod koji je već desetljećima opće mjesto glazbene scene. Pored novih pjesama, Gibo će naravno otpjevati i svima dobro poznate najveće hitove svoje karijere u posebnim aranžmanima.

Posjetite zadarski Advent u srijedu, 22. prosinca u 20:30 sati i doživite jedinstveni koncert koji će na najljepši način otvoriti predbožićni blagdanski vikend.