Zadarski pjevač Ivan Ive Županović objavio je svoj prvi album "S tobom mogu sve" u kojem je sabrao svoje najljepše pjesme u želji da publika osjeti iskrenost i ljubav koja zrači iz njih.

Neke od njih su: "Eden", "Tebe volim", "S tobom mogu sve", "Poljubi me pred ljudima", "Oprosti mi"... Album sadrži i duet "Moja je nada sad sve" s riječkom pjevačicom Nikolinom Tomljanović kojim su osvojili publiku na 23. večerima dalmatinske šansone.

Neno Belan dao je značajan autorski, aranžmanski i producentski doprinos ovom albumu te je zapravo uvjerio Ivana Ivu Županovića da bi bila prava šteta da ovaj album ne vidi svjetlo dana. Na albumu su s Ivom još surađivali i značajna imena kao što su Zvonimir Zrilić (član nekadašnje grupe Riva), Vinko Barčot, Ivo Popeskić, Duško Ute Rapotec, Leo Škaro itd.

Pjesma "Tebe volim" , sjajnog autora Vinka Barčota, koju je otpjevao ovog ljeta na Splitskom festivalu odmah je prihvaćena od publike i radijskih urednika i skrenula pozornost na Ivu.

Svaka je pjesma sažela jedan djelić njega i njegova života, a iza svakog stiha, naglašava Ive, stoji u potpunosti i bezrezervno.

- Jako sam sretan što mogu najaviti izlazak svog albuma prvijenca. Ovo je moje dijete na koje sam neopisivo ponosan. Dugo se na njemu radilo, čak i predugo rekao bih. Naime, ja sam kao tipični Dalmatinac, predoslovno shvatio onu našu „vrag odnija prešu" pa je i album u skladu s tim principom nastajao dugo i polako - „bez preše". Pjesme su zbilja lijepe i nadam će naći svoj put do publike. Ljubavna tematika je uglavnom prožeta svim pjesmama, a osjeća se miris San Rema, Mediterana i blizina mora..., Ovom prilikom želim zahvaliti svim akterima ove lijepe priče: autorima glazbe i stihova, glazbenicima koji su svirali na albumu, producentima... Veliko hvala Branku Paiću i Scardoni. Album bi sasvim sigurno još čekao da nije bilo njihove velike podrške..., poručio je Županović.