Chef Vedran Novaković je nakon naporne sezone uhvatio malo vremena i poigrao se sa dostupnim namirnicama i složio novi zimski jelovnik u restoranu 2 ribara.
Prateći trendove, ali i osluškujući goste, u jelovnike je ubacio više vegetarijanskih jela, tako su se na meniju našli Ravioli sa tikvicama i gljivama, ali i sezonski rižoto od buče.
U suradnji s food blogericom Natašom Rajčević složio je i tri zanimljiva veganska jela: salata sa dimljenim tofiom, rižot s povrćem i tofuom, te njoke s pestom genovese i sušenom rajčicom. Svi naši gosti mogu tražiti integralnu tjesteninu.
U ovo predblagdansko razdoblje već po tradiciji na meniju će se naći i jela s bakalarom. Trenutno najpopularnije jelo u restoranu je juha od buče i sporo kuhana janjeća koljenica u posebno napravljenom umaku od reduciranog crnog vina vinarije Škaulj. U suradnji sa Dimarisom na meniju su se našli crni ravioli s jadranskom kozicom u umaku od sipe, na koje je chef Vedran posebno ponosan.
Kao i svake zime u 2 ribara smo pripremili dnevne menije s 3 slijeda po cijeni od 80 kn. Svakog dana tijekom cijelog radnog vremena u ponudi imamo jedan riblji i jedan mesni meni, koji se svakodnevno mijenja.
U slučaju da vam nije zgodno doći kod nas u restoran sva jela iz naše ponude možete naručti preko Glovo i Wolt aplikacije.