Mali pjevači iz javnosti dobro poznatog Dječjeg zbora Libretići, odlučili su, zajedno sa svojim voditeljima, Dinkom Habušem i Ivanom Begović, obraditi svjetski poznati hit kojega u originalu izvodi pjevačica Pink zajedno sa svojom kćeri, Willow Sage Hart, "Cover me in sunshine". 

Nakon snimanja studiju Marina Ćute, uslijedilo je i video snimanje u Biogradu, u prostoru Zazu igraonice (vl. Tana Ramić), gdje su se djeca sjajno provela pjevajući, plešući (koreografkinja Patricija Žunić), igrajući se, družeći se i snimajući vesele, nezaboravne kadrove (snimatelji Marin Ćuto i Katarina Mikulec), a sami to iskustvo opisuju kao dugoočekivani odlazak na zabavni i kreativni izlet koji su dugo iščekivali.

Krajnji produkt toga jest videospot pod nazivom "Cover me in sushine" kojega su ponosno objavili na svom YouTube kanalu pod nazivom Glazbeni studio Libreto te i ovom prilikom pozivaju sve svoje slušatelje, kao i one koji će to tek postati, da pogledaju njihov novi videouradak i upiju barem dašak divne, vesele, optimistične i poticajne atmosfere sa snimanja, a koja ih i inače uvijek prati u njihovom radu i stvaralaštvu.

Voditelji Libreta, Dinko i Ivana, u vrlo skoroj budućnosti najavljuju još jedan novi singl, ovoga puta u potpunosti u božićnom ruhu, za kojega su sami napisali i stihove i glazbu, a za sada nam samo mogu otkriti naziv pjesme - "Pokraj kamina", uz završnu poruku kako oni nikada neće odustati od svoje primarne misije i poziva - da svakom djetetu u Libretu, kroz svoj rad i djelovanje, nastoje obogatiti njihovo djetinjstvo i ostaviti pregršt prekrasnih uspomena za sobom.

- Mi smo uvijek na strani djece, oni su naš najveći motivatori, snaga, veselje i inspiracija. Djeca su jedina nada u sretnu budućnost. A od iskrene vjere u nju se nikada ne odustaje, složno zaključuje ovaj kreativni poslovni i bračni par.