Kad već nisu mogli obilježiti 35 godina postojanja u svom gradu, Tomislav Bralić i klapa Intrade učinit će to na gala koncertu u prosincu u glavnom gradu Hrvatske.

Oni su fenomen i zaštitni znak klape i Zagreba bez kojih je prosinac teško zamisliv.

Bralić i Intrade iza sebe imaju 14 održanih prosinačkih rasprodanih koncerata u Ciboni. U 2021. imat će jubilarni koncert, 15. za redom pa će publika moći uživati u njihovim poznatim pjesmama 3. 12. 2021. u 20 sati u Ciboni.

- Baš sam ponosan na to. Lani nismo bili pa mi baš nešto fali. Mi smo se zaželjeli naše publike, velikih koncerata, velikih dvorana. Nadam se da će ove godine biti sve u redu, repertoar je spreman, a klapa jedva čeka, najavio Tomislav Bralić.

Od 2006. do danas održali su koncerte u svim većim dvoranama, koje su svaki put bile rasprodane. Nastupili su u Lisinskome, Areni, Domu sportova, Ciboni i uvijek se tražilo još koje mjesto jer je interes bio ogroman. Svi su htjeli čuti taj topli bariton i emocije Tomislava Bralića i klape Intrade. Gdje god nastupili - u Hrvatskoj, susjedstvu ili na nekom drugom kontinentu, publika im uvijek vraća pljeskom, pjevanjem i osmjesima. Prošli su Ameriku, Australiju, Europu, a osobito im je drago zimi doći u Zagreb. Brojne obitelji dolaze spojiti uživanje u Adventu i njihovu koncertu jer znaju da će čuti poznate pjesme kao što su "Zora bila", "Zalutali pogled", "Zašto uvik pivan", "Meni fali sve" i brojne druge.

Klapi su svi koncerti važni, a zagrebački je prerastao u nešto više od toga, s uvijek nečim novim - dvoranama, sjajnim gostima i višom razinom produkcije. A za produkciju će se i ovoga puta pobrinuti Digilog produkcija, dok će Scardona dati sve od sebe da se svi koji dođu još dugo sjećaju koncerta i njemu pričaju. Poznato je i da im se na pozornici svake godine pridruže i gosti, a koji će to biti ove godine, otkrit ćemo vam ubrzo. Oliver Dragojević godinama je bio najdraži gost, a uz Intrade su bili Tedi Spalato, Zorica Kondža, Tony Cetinski, Petar Grašo, Nina Badrić, Meri Cetinić, Radojka Šverko i drugi dragi i cijenjeni gosti.

Karte uvijek nestanu velikom brzinom pa su koncerti redovito danima unaprijed rasprodani. Zato na vrijeme osigurajte ulaznice za događaj koji se pameti. Cijena karata kreće se od 100 do 225 kn, a u prodaji su od danas od podneva u sustavu Eventim.

Tomislav Bralić uputio je najbolju pozivnicu:

Veliki pozdrav našoj publici koju pozivam 3. prosinca u Cibonu. More sve zaledit, more svit izgorit, ali Intrade će uvik pivat!

A publika može na koncert uz predočenje EU COVID putovnice. Za one koji je nemaju, na ulazu u prostor bit će osigurano brzo testiranje od 18 do 20 sati po cijeni od 50 kn.