Moda se mijenja iz sezone u sezonu, no postoje komadi koji nikada neće izaći iz mode. Ulaganje u takve komade je uvijek dobra investicija i odraz stila i ukusa.

Jedinstveno mjesto u gradu gdje se možete besprijekorno obući od glave do pete ili jednostavno nabaviti onaj poseban dodatak koji će dati finu završnu notu vašem outfitu neka od ove jeseni bude Weekend Max Mara.

Nijanse smeđe ili voliš ili ne voliš. No, rijetko tko je ravnodušan prema klasičnim, pomalo nostalgičnim komadima u ovoj boji. Sjajna je stvar što smeđu, boju jeseni, možete kombinirati kako god poželite, a sjajno izgledati bilo da se radi o sportskoj eleganciji ili outfitu za posao.

Aktualna kolekcija Weekend Max Mara upravo nam pokazuje stil i dušu ovih dobrih, starih klasičnih komada koje možete nositi uvijek i u svim prilikama bez obzira na to što je u aktualnoj modnoj ponudi.

Ljetos otvoreni Weekend Max Mara u Zadru i PBZ Premium Visa do 23. listopada nude 20% popusta na najelegantniju kolekciju talijanskog Premium brenda u centru Supernova. Prilika je to koju jednostavno ne smijete propustiti.