Udruga Super 8 i Platforma za Kino pozivaju na Kinoteku koja će se održati u srijedu, 13. listopada u 20:30 sati u Kino u Svetom Filip i Jakovu. Ulaz na projekciju filma je besplatan.

Kinoteka je program Udruge Super 8, pokrenut u prosincu 2019. godine, a koji podrazumijeva redovite projekcije nekomercijalnih filmova u DKC-u Kino u Sv. Filipu i Jakovu uz popratne sadržaje.


IZVORNO IME: Good Time
REDATELJ: Josh i Benny Safdie | ŽANR: triler, drama, kriminalistički
ULOGE: Robert Pattinson, Jennifer Jason Leigh, Barkhad Abdi, Benny Safdie
TRAJANJE FILMA: 100 min | GODINA: 2017 | DRŽAVA: SAD 3


Nakon loše izvedene pljačke banke koja je odvela njegovog mlađeg brata u zatvor, Constantine Connie Nikas (Robert Pattinson) započinje uvrnutu odiseju kroz gradsko podzemlje u nevjerojatno očajničkom i opasnom pokušaju da svog brata Nicka (Benny Safdie) izvuče iz zatvora. Tijekom jedne nabrijane noći, Connie će sletjeti u ludi svijet nasilja i zločina te će u utrci s vremenom pokušati spasiti i sebe i svog brata, znajući da im životi vise o koncu.

Događaj se odvija u sklopu projekta projekta „Platforma za Kino", sufinanciranog od Zaklade Kultura Nova. Pokrovitelji programa su Općina Sv. Filip i Jakov, Udruga Napredak, Zadarska županija i Zaklada Kultura Nova.