Koncerti Urbana&4 i Amire Medunjanin, koji su se trebali održati na zadarskom Forumu sredinom srpnja, bit će održani u novim terminima, dok će umjesto klape Cambi u Zadru nastupiti Mia Dimšić, javljaju organizatori.

Koncert Urbana&4 održat će se u subotu 7. kolovoza, a koncert Amore Medunjanin održati u ponedjeljak 9. kolovoza, oba sa početkom u 21.30 sati. Kupljene ulaznice vrijede za nove termine, dok se povrat novca vrši putem Eventima za one koji ne mogu doći na novi termin.

Koncert klape Cambi je otkazan, no u nedjelju 8. kolovoza na Forumu će, s početkom u 21 sat, zapjevati Mia Dimšić, kojoj će se kao gošća pridružiti ex Frajla Marija Mirković.

Koncerti će se održati, sukladno propisanim mjerama, bez obveze predočenja EU digitalne COVID potvrde, ali uz isključivo sjedeća mjesta i obvezu predočenja ulaznice te pridržavanje mjera propisanih posebnim Preporukama HZJZ-a.

U slučaju novih mjera koje mogu propisati Nacionalni stožer i HZJZ organizator se u dogovoru s izvođačem mora pridržavati važećih mjera.