Tomislav Bralić i klapa Intrade planiraju ove godine uživati u svakom koncertu kao da su na samom početku karijere, a ne izvođači koji nas više od 35. godina oduševljavaju svakim novi nastupom i novom pjesmom. 

Ovih dana su snimili i spot za novu pjesmu "Kada jednom odem" koju će predstaviti na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Uz to, najavljuju prva dva koncerta klape, koji su dio vrlo značajnog projekta „Jer svirati se mora" u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije, koji je pokrenuo niz koncerata u Hrvatskoj .

Prvi koncert održat će se 20. lipnja s početkom u 20:30 sati u Makarskoj, u ljetnom kinu, koji je važan koncertni prostor s bogatom poviješću. Klapa je tamo održala brojne koncerte, a veže ih lijepa uspomena za taj grad gdje su dobili i „Porin" 2007. za najbolju klapsku izvedbu za pjesmu „Jube moja" sa sestrama Husar.

Koncert u solinskoj Gradini, zakazan za 20. srpnja u 21 sat, bit će prava poslastica koja će dočekati klapu i publiku potpuno renovirana i u punom sjaju. Omiljeni koncertni prostor zbog jedinstvenog ambijenta vrlo brzo postat će ponovno nezaobilazno mjesto, a Solin grad u kojem imate na izbor povijesne lokalitete idealne za velike spektakle. 

Ulaznice za koncert u Makarskoj su u prodaji od 29. svibnja, a za Solin od 3. lipnja na sustavu Eventim.