U Zadru ispred Callegro bara 22. svibnja  (subota) održat će se snimanje Modne revije od 16 do 18 sati koju će moći popratiti građani Zadra, posjetitelji Callegro bara, turisti u prolazu i svi zainteresirani.

U glazbenom dijelu programa (pauzama) nastupat će Elena Stella&Ante Jeličić Jazz Trio.

Naime, radi se o događaju koji organizira Online LIVE TV Croatia za snimanje emisije "Online Miss Croatia" pokrenute u ožujku ove godine. Ovo je treći krug natjecanja, a u Zadru će šest kandidatkinja kategorije 45+ predstaviti svoj osobni modni stil.

Na crvenom tepihu uz glazbu poznatog zadarskog DJ-a Shpele, natjecateljice Vesna Benić (54) Zadar, Elvira Bonačić Sargo (54) Split, Sonja Hrvoj (53) Zagreb, Sandra Petrž (50) Zaprešić, Barbara Varga (46) Rijeka i Barbara Vujević (47) Split prošetat će i pozirati u modnim proljetnim, elegantnim i ljetnim komadima iz svog kućnog ormara.

Upravo jer je ovaj show doista drugačiji od uobičajenih izbora za Miss, ne ocjenjuje se samo lijepa figura i lice već i karizma, personality i talenti kandidatkinja, nije ni čudo da u ovom trećem krugu natjecateljice neće nositi odjevne predmete nekih od naših modnih kreatora, već predstaviti svoj osoban modni imidž.

Voditeljica programa je Ana Malovan.

A tko će uvjerljivo odnijeti pobjedu u trećem krugu, a kojih pet natjecateljica će ući u četvrti krug saznat će se 29.05. u anketi objavljenoj nakon prikazane emisiji u 20:30 sati na službenoj Facebook stranici Online LIVE TV Croatia u kojoj će se moći glasati do 23 sata.

Vjerujemo da će ovaj događaj biti zanimljiv te nakon dugo očekivanih popuštanja epidemioloških mjera interesantan i za turiste koji već polako prolaze ulicama grada Zadra. Iako se daje prednost događanjima na otvorenom, molimo sve posjetitelje da poštuju preporuke HZJZ-a.