Udruga Super 8 i Platforma za Kino pozivaju na 1. radionicu Fotokluba, koja će se održati u subotu, 24. travnja s početkom u 18.00 sati u DKC-u Kino u Sv. Filipu i Jakovu.

Fotoklub je projekt Udruge Super 8 koji podrazumijeva kontinuirane susrete članova kluba, fotografske radionice i dvije fotografske izložbe, koje će biti prikazane u galerijskom prostoru DKC-a Kino i u kalama Sv. Filip i Jakova. Tema prve radionice fotokluba su osnove fotografije. Voditelji će objasniti najvažnije stvari koje su bitne za fotografiju, uz praktičnu primjenu na fotoaparatu. Dob polaznika nije ograničena. Voditelji Fotokluba su Andrija Pulić i Jelena Baus, fotografkinja i studentica likovne akademije u Sarajevu.

Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti i informirati se može na broj mobitela 095 / 769 2852 ili e-mail adresu [email protected] Ovaj program se odvija u sklopu projekta „Platforma za Kino", sufinanciranog od Zaklade Kultura Nova. Pokrovitelji programa su Općina Sv. Filip i Jakov, Udruga Napredak, Zadarska županija i Zaklada Kultura Nova. Program se odvija sukladno mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite.