Marija Jelovečki, novo lice na našoj glazbenoj sceni koje je publika prošle godine odlično prihvatila kroz singlove „Još ovu noć" i „S tobom jesen pleše", nastavlja suvereno koračati svojim glazbenim snovima novim singlom „Blizina svijeta dva".

Pjesmu u izdanju Croatia Recordsa potpisuje njezin standardni tim autora, Marko Vukes kao autor glazbe i Nevena Vukes kao autorica prekrasnog teksta, dok je za produkciju i aranžman zaslužan Toni Ćosić iz Rubikon Sound Factoryja.

Spot za pjesmu „Blizina svijeta dva" sniman je u mjestu Vrsi u Zadarskoj županiji za koje je Marija posebno emotivno vezana budući da svaki slobodni trenutak provodi upravo tamo sa svojom obitelji.

Prekrasne kadrove mjesta Vrsi redateljica Nevena Vukes zaokružila je atraktivnom plesnom koreografijom na plaži koja se savršeno vizualno uklopila u samu radnju spota, priču o mladiću koji nježno osvaja djevojku te ljubavi koja se događa kada dva, do tada potpuno nepoznata svijeta, postanu sve bliža. Marija naglašava da je ovo za nju najposebniji spot sniman na njezinom najdražem mjestu u društvu najbližih ljudi te je ponosna na plesnu koreografiju koju je osmislila zajedno sa svojim prijateljicama.

- To je malo čarobno mjesto, moja oaza mira i sreće. Tu su meni toliko posebni ljudi, moja druga obitelj i svi prijatelji. Bez njih ja ne bih bila ovdje gdje jesam. Velika želja mi je bila snimiti spot tamo i presretna sam jer mi se želja ispunila.

Izuzetno sam ponosna jer je ovo prvi spot u čiju realizaciju se uključila i moja obitelj, bratić u ulozi mladića, a čak se i moj tata našao u sporednoj ulozi! Sve plesačice u spotu su moje prijateljice, plesati je bilo jako zanimljivo i uzbudljivo te bih željela svaki spot začiniti plesom, no svakako ću morati poraditi na kondiciji, rekla je Jelovečki.