Jedan sunčani dan dan u ožujku iz kuća je na popularne zadarske Banine izmamilo mnogu djecu spremnu za igru i druženje na svježem zraku. Pa ipak, neki od njih su se već izdaleka, u svojim prepoznatljivim crvenim Donnel haljinicama i majicama, izdvajali iz mnoštva na raznim igralištima, vješto plešući, pjevajući glumeći i pogledom slijedeći kameru te slušajući upute svojih voditelja. 

Bile su to članice i članovi popularnog zadarskog Dječjeg zbora Libretići koji su baš na taj dan došli na svoju "igru sa zadatkom" - da snime svoj novi videospot, u vlastitoj režiji i produkciji, a sve pod budnim okom svojih dvoje mentora, Ivane Begović i Dinka Habuša, te snimatelja Marina Ćute.

- Ovu smo subotu odlučili iskoristiti za snimanje videospota za pjesmu "Život nije siv" mlade, ali već izuzetno poznate osječke kantautorice Mie Dimšić, mlade glazbene zvijezde koju naša djeca naprosto obožavaju i u njoj vide jako dobar uzor, rekla je umjetnička voditeljica Ivana Begović.


View on YouTube

Pjesma je obrađena u svom prepoznatljivom veselom, šarenom i dinamičnom ruhu, a spot će biti baš u skladu s pjesmom - s puno kadrova, šaren, veseo, dinamičan, bogat i zaigran. Športski centar Višnjik učinio se idealnim eksterijerom jer djeci nudi, osim toliko poželjnoga boravka na svježem zraku, puno različitih sprava za igru, vježbanje i rekreaciju, igrališta je sve više...

- Svakako se pretplatite na naš YouTube kanal Glazbeni studio Libreto na kojemu možete naći sve naše novitete i pratiti našu lijepu glazbenu priču iz dana u dan zajedno s nama, a tako i dva zadnja covera koja smo snimili s nešto starijim, sjajnim zadarskim pjevačima, mladim nadama Enom Nimčević (BRUISES) i Lovrom Bučom (JELAOUS), a u planu još imamo tri nova videa, kao i daljnji rad na pjesmama i videospotovima s našim najdražim LIBRETIĆIMA koji svaki naš dan čine posebnim, jedinstvenim, originalnim i posve smislenim, pozvala je Ivana.

Umjetnički mentori i voditelji zbora uvijek su dostupni putem Facebook grupe Glazbeni studio Libreto, Instagram profila _libreto_official, kao i na e-mail adresi [email protected]