Terapija je radio emisija koja se emitira četvrtkom od 18h na 057 Radiju koja donosi vijesti i najave iz svijeta filma. Uređuju je i vode Elvis i Antonio.

Za sve vas koji ste je propustili, a ljubitelji ste velikih i malih ekrana, petkom ćemo vam donositi pisani sažetak na našem portalu.

Noviteti u zadarskom Cinestaru :

GODZILLA VS. KONG
Redatelj : Adam Wingard
Glumci : Alexander Skarsgard, Eiza Gonzalez, Millie Bobby Brown
Žanr : akcija, avantura
Trajanje : 113 min

SJEDINJENE DRŽAVE PROTIV BILLIE HOLIDAY (The United States vs. Billie Holiday)
Redatelj : Lee Daniles
Glumci : Andra Day, Trevante Rhodes, Dusan Dukic
Žanr : biografija, glazbena drama
Trajanje : 130 min

Najgledaniji filmovi u hrvatskim kinima ovaj tjedan :

1. Raya i Posljednji Zmaj 5.999
2. Posljednje Skretanje - 3.483
3. Tom i Jerry - 3.353
4. Boss Level - 2.341
5. Mauritanac - 1.907

Kratke vijesti :

1. Stiže mini - serija o Mikeu Tysonu. Legendarnog boksača će utjeloviti Jamie Foxx a iza kamere će se naći Antoine Fuqua, redatelj poznatih filmskih hitova kao Training Day, Equalizer.

2. Ove godine u 10. mjesecu izlazi najnoviji film Clint Eastwooda pod nazivom Cry Macho. Osim što je redatelj tog filma, nositelj je i glavne uloge. Film je snimljen po predlošku romana iz 1975.

3. Snima se reboot filmskog hita iz 1999. godine She`s all that. Film će se zvati He`s all that i glavnu ulogu će igrati TikTok senzacija Addison Rae.

4. Black Adam je najnoviji DC-jev film o antijunaku koji se uspijeva izvući iz svog super zatvora. Kao što je već najavljeno glavnog lika će igrati Dwayne Johnson. Nova velika vijest vezana uz ovaj potencijalni hit je ta da se glumačkoj ekipi pridružio Pierce Brosnan kao Doctor Fate.

Filmska TERAPIJA, četvrtkom od 18h na Radiju 057!