Platforma za Kino poziva na Uskršnju radionicu u Tintineliću, koje će se održati u subotu 20. ožujka od 16 do 18 sati u DKC-u Kino u Sv. Filipu i Jakovu.

- Dječji klub Tintinelić je nova aktivnost unutar Tinela filipjanskog Kina koja je namijenjena djeci u dobi od 7 do 11 godina. Nalazimo se svake subote od 16 do 18 sati u Tinelu DKC-a Kino, a program vode volonteri iz lokalne zajednice. U Tintineliću može se raditi svašta što voli dječja mašta - igra, crtanje, druženje, izrađivanje, priča, pjesma i još puno toga, pojasnile su Lucija Mikas i Tereza Brzić, su-koordinatorice Platforme za Kino.

Ovu subotu pozivaju djecu na oslikavanje ispuhanih jaja i izradu ukrasa. Potrebno je jedino donijeti ispuhana jaja a sve ostalo ćemo naći u Kinu.

Ova aktivnost se odvija kroz projekt „Platforma za Kino" koji je sufinanciran sredstvima Zaklade Kultura Nova. Program se odvija u skladu sa epidemiološkim mjerama te molimo da djeca nose maske, a najavu dolaska potrebno je prijaviti kod Tereze Brzić, na broj 095 / 527 0863 ili e-mail adresu [email protected]