Terapija je radijska emisija koja se emitira četvrtkom od 18h na 057 Radiju koja donosi vijesti i najave iz svijeta filma. Uređuju je i vode Elvis i Antonio.

Za sve vas koji ste je propustili, a ljubitelji ste velikih i malih ekrana, petkom ćemo vam donositi pisani sažetak na našem portalu.

Noviteti u zadarskom Cinestaru :

RAYA i POSLJEDNJI ZMAJ SINK (Raya and The Last Dragon)
Redatelj : Don Hall, Carlos Lopez Estrada
Glumci : Tara Thaller, Krešimir Mikic, Noa Zelenko
Žanr : animirani
Trajanje : 115 min

HODAJUĆI KAOS (Chaos Walking)
Redatelj : Doug Liman
Glumci : Daisy Ridley, Tom Holland, Mads Mikkelsen
Žanr : SF, avantura
Trajanje : 109 min

Najgledaniji filmovi u hrvatskim kinima ovaj tjedan :

1. Tom i Jerry 6.739
2. Mauritanac - 4.044
3. Djevojka koja obećava - 2.925
4. Monster Hunter - 1.441
5. Jako mi je stalo - 1. 196

Kratke vijesti :

1. Snima se treći dio filma "Creed". Ovaj put uz glavnu ulogu, Michael B. Jordan preuzima i redateljsku palicu. Michael B. Jordanu će ovo biti prvi izlet u redateljske vode. Film se očekuje iduće godine u desetom mjesecu.

2. Određeni pretplatnici HBO Maxa u SAD-u imali su jedinstvenu priliku da prije svih uživaju u redateljskoj verziji filma "Justice League".Greškom je film pušten na streaming servis umjesto nove igrane verzije crtića "Tom & Jerry". Ova neplanirana "premijera" potrajala je skoro sat vremena, a zatim je prekinuta uz natpis "greška", što je i kasnije potvrđeno od čelnika WarnerMedia. Inače, premijera dugo očekivanog filma "Zack Snyder`s Justice League" zakazana je za 18. ožujka.

3. "Avatar" opet ide u kina i to samo s jednim ciljem - preskočiti "Avengers : Endgame" jednom zauvijek. Inače, film će se opet prikazivati samo u Kini i sve što je potrebno da preskoči trenutno najgledaniji film na svijetu je 7.4 milijuna dolara. "Endgame" je u ovom trenutku na vrhu sa zaradom od 2.797 milijardi dolara dok je "Avatar" na drugoj poziciji s 2.790 milijardi.

Filmska TERAPIJA, četvrtkom od 18h na Radiju 057!