I ove subote od 13 sati uživajte u najboljoj domaćoj glazbi na Radiju 057 uz emisiju Crokant.

Uz stare provjerene glazbene brojeve svake subote Antonio donosi i pregršt novih singlova u top ljestvici. Jedan od novijih ulaza u top ljestvicu je singl "Barbara" splitskog rock benda The Splitters.

Zarazna pjesma energičnog ritma novost je iz radionice sve popularnijih The Splittersa. Ekipa iz Splita koja je prošle godine objavila album "Izvedi me van", domaću glazbenu scenu nastavlja osvajati svojim rock ritmovima u velikom stilu, a "Barbara" je najnoviji adut ovog simpatičnog benda i najava sljedećeg studijskog izdanja.

Kako kažu iz benda, "Barbara" je pjesma prepoznatljivog londonskog karaktera, idealnog za stadionske zvučnike, a nitko im u tome neće proturječiti. Upravo The Splitters autorski potpisuju pjesmu, za koju je miks i master radio Goran Martinac. Pjesmu prati i spot koji potpisuje Stipe Ninčević, a glavna zvijezda videa je dugogodišnja prijateljica benda, Anja Vlaić.

Josip i Petar Senta te Marko i Antonio Komić dva su para braće koji su prijatelji već dugo vremena, a prijateljstvo su ovjekovječili osnivanjem benda, što se pokazalo odličnom idejom. Baza obožavatelja i obožavateljica The Splittersa povećava se svakim novim singlom, a svježim zvukom ovaj bend najavljuje još puno odličnih singlova.

Iz prve ruke ćemo saznati još informacija u vezi samog benda jer će se Antoniju u emisiji pridružiti i jedan od dvojice braće iz benda, Josip Senta.

Slušamo se i ove subote od 13 sati na 91mhz u još jednom Crokantu!