I ove subote od 13 sati uživajte u najboljoj domaćoj glazbi na Radiju 057 uz emisiju Crokant. Uz stare provjerene glazbene brojeve svake subote Antonio donosi i pregršt novih singlova u top ljestvici. Jedan od novijih ulaza u top ljestvicu je singl "Ova pjesma" šibenskog benda Bluvinil.

Nakon objave prvijenca "Apaši", koji je BluVinilu uz širu prepoznatljivost i brojne pozitivne reakcije glazbene kritike, medija i publike donio i dvije nominacije za nezavisnu novinarsku nagradu Rock & Off, bend "Ovom pjesmom" zatvara prvo glazbeno poglavlje zvano Apaši i najavljuje svoj drugi studijski album, na kojem već neko vrijeme rade.

- "Ova pjesma" ima sve - i plakanje i durske refrene, gudačke dionice, power rock solo, middle eight u visokim lagama. Sve ono što nas je kao mlade glazbenike opčinjavalo i privuklo u ovaj svijet, kaže nam frontmen benda i autor pjesme Matej Nakić.

- Odabrali smo je kao završni singl prvog albuma jer smatramo da na dobar način zaokružuje prvo poglavlje priče o BluVinilu. U tom smo se poglavlju zaljubljivali u glazbu, na neki način smo u njoj tražili sebe same. Pa rekosmo, ima li boljeg načina da odamo počast glazbi negoli melodramatičnom i grandioznom pop pjesmom kao što je "Ova pjesma", kažu iz BluVinila o novom singlu.

Svojevrsna oda zaljubljivanju u glazbu svoj vizualni identitet dobila je u režiji Doringa i kao takva predstavlja savršen kraj prvog albumskog ciklusa. Glazbu i tekst pjesme potpisuje Matej Nakić, a produkciju Antonino Šimić iz Greenwood Studija.

Uz nove pjesme, grupu Bluvinil i mnoge druge, Antonio je i ovu subotu pripremio jednog gosta.

U studiju Radija 057 će mu se pridružiti talentirani mladi zadarski glazbenik Mate Mijić, koji će predstaviti svoj band M8 i pjesmu "Gemini Jesus".

Kako će to sve skupa zvučati, uključite se i ove subote od 13 sati na 91mhz i saznajte.
Slušamo se!