Terapija je radio emisija koja se emitira četvrtkom od 18 sati na 057 Radiju. Emisija donosi vijesti i najave iz svijeta filma. Uređuju je i vode Elvis i Antonio.

Za sve vas koji ste je propustili, a ljubitelji ste velikih i malih ekrana, petkom ćemo vam donositi pisani sažetak na našem portalu.

Noviteti u zadarskom Cinestaru :

TOM I JERRY - SINK
Redatelj : Tim Story
Glumci : Dajana Čuljak, Jan Kerekeš, Dražen Čuček
Žanr : animacija, avantura, komedija
Trajanje : 101 min

JAKO MI JE STALO (I Care a Lot)
Redatelj : J. Blakeson
Glumci : Rosamund Pike, Eiza Gonzales, Dianne Wiest
Žanr : kriminalistički, triler
Trajanje : 118 min

MONSTER HUNTER
Redatelj : Paul W. S. Anderson
Glumci : Milla Jovovich, Tony Jaa, T. I.
Žanr : akcija, avantura
Trajanje : 103 min

Najgledaniji filmovi u hrvatskim kinima ovaj tjedan :

1. Fatalna - 4.674
2. Male Stvari - 2.365
3. Tvornica Snova - 1.549
4. Zakon Geta - 1.11p
5. Priče iz skrivenog grada : Drvo Želja - sink - 740

Kratke vijesti :

1. Guy Ritchie sprema film iz drugog svjetskog rata. Nakon uspjeha kojeg je postigao s filmom "The Gentelman", Guy Ritchie sprema ratni film o tajnoj jedinici koju je za vrijeme drugog svjetskog rata kontrolirao Winston Churchill. Ta jedinica je bila namijenjena za borbu sa svim silama i uz dozvolu za ubijanje protiv njemačke ratne mašinerije. Naziv ovog filma je "Ministry of Ungentelmanly Warfare". Ritchie će snimiti film po svom scenariju a na osnovu istoimene knjige koju je napisao Damien Lewis.

2. Gillian Anderson će glumiti Eleanor Roosevelt u novoj televizijskoj seriji koja se snima pod pokroviteljstvom kuće Showtime. Nakon hvaljenih uloga u seriji "Sex Education" i uloge Margaret Thatcher u seriji "The Crown", Gillian Anderson glumiti će najdužu Prvu damu u američkoj povijesti.

3. Pojavio se naslov novog filma o omiljenom super junaku Spider-Manu kojeg tumači Tom Holland. Film će se zvati "Spider-Manu : No Way Home" i trebao bi izaći za Božić ove godine.

Filmska TERAPIJA, četvrtkom od 18h na Radiju 057!