Terapija je radio emisija koja se emitira četvrtkom od 18h na 057 Radiju koja donosi vijesti i najave iz svijeta filma. Uređuju je i vode Elvis i Antonio.

Za sve vas koji ste je propustili, a ljubitelji ste velikih i malih ekrana, petkom ćemo vam donositi pisani sažetak na našem portalu.

Noviteti u zadarskom Cinestaru :

FATALNA (Fatale)
Redatelj : Deon Taylor
Glumci : Hillary Swank, Michael Ealy, Mike Colter
Žanr : triler
Trajanje : 102 min

ZAKON GETA (Shorta)
Redatelj : Frederik Louis Hviid, Anders Olholm
Glumci : Jacob Lohmann, Simon Sears, Tarek Zayat
Žanr : akcija
Trajanje : 108 min

Najgledaniji filmovi u hrvatskim kinima ovaj tjedan :

1. Male stvari - 5.985
2. Priče iz skriveno grada : Drvo Želja - sink - 3.734
3. Njezinih pet minuta - 3.530
4. Zaštitnik - 1.848
5. Gost - 1.736

Kratke vijesti :

1. Redatelj filma "Godzilla" snima nastavak velikog hita 90-ih, filma "Face/Off". U originalu su snage odmjeravali John Travolta i Nicolas Cage dok je iza kamere bio velikan akcijskog žanra John Woo. U najavljenom nastavku neće uloge ponoviti spomenute `face` već potpuno novi glumci.

2. Za peti mjesec ove godine "Disney" je spremio film "Cruella" u kojem glavnu ulogu igra Emma Stone. Film "Cruella" je svojevrsni "spin off" popularnog crtanog serijala "101 dalmatinac". Trailer je službeno vani.

3. Najavljen je "remake" legendarnog filma "Čarobnjak iz Oza". Za sada detaljnijih informacija o glumcima ali se zna redateljica. Riječ je o Nicole Kassell koja iza sebe ima dva vrlo dobra filma "A Little Bit of Heaven" i "The Woodsman".

4. Kad smo već kod "remaekova", ostavili smo još jednu sličnu vijest za kraj. CBS je najavio da će se snimati pilot epizoda nove serije, svojevrsni reboot filmskog hita "True Lies" iz 1994. godine u kojem su glavne uloge tumačili Jamie Lee Curtis i Arnold Schwarzenegger. Redatelj originalnog filma James Cameron ovog puta će se naći u ulozi izvršnog producenta dok će se za režiju pobrinuti McG.

Filmska TERAPIJA, četvrtkom od 18 sati na Radiju 057!