I ove subote od 13 sati uživajte u najboljoj domaćoj glazbi na Radiju 057 uz emisiju Crokant. 

Uz stare provjerene glazbene brojeve svake subote Antonio donosi i pregršt novih singlova u top ljestvici. Jedan od novijih ulaza u top ljestvicu je singl "Mila" legendarnog Darka Rundeka i njegove "Ekipe".

Izlazak novog studijskog albuma, Rundek & Ekipa popratili su novim, trećim po redu, službenim singlom "Mila".

Cjelina albuma "Brisani prostor" ispričana je u biti kroz dvije priče, dva EP-a: "Do" i "Od" koje se međusobno dopunjuju i slušatelj može birati njihov redoslijed. Na svakom EP-u nalazi se po pet pjesama, zgusnuto i koncentrirano. Likovi u tim pričama na brisanom su prostoru između kraja i početka, prenuli su se i u njima odjekuje svijet na prekretnici. Oni na intiman način govore o univerzalnom, na specifičan način govore o općenitom. Album u cjelini sadržajno jako rezonira s vremenom i turbulencijama koje drmaju sadašnji trenutak.

I raniji albumi s Cargo Orkestrom i Triom proizlazili su u glazbenom smislu iz suradnje, a ovo je prvi album poslije legendarnih Haustora na kojem se pojavljuju kompozicije i tekstovi drugog autora, u ovom slučaju Roka Crnića (pjevač, basista i autor u hvaljenom bendu Porto Morto) koji potpisuje i "Milu".

Uz nove pjesme Antonio je i ovu subotu pripremio dva gosta.

U studiju Radija 057 će mu se pridružiti talentirani mladi zadarski producent Jere Šešelja, koji je producirao i snimao zadnji album grupe Pavel. Drugi gost će se telefonski javiti. Riječ je o rokeru koji je spomenut u prošlotjednom članku, Livio Berak. Livio je pjevač grupe Divlje Jagode koji se nedavno upustio u solo vode.

Kako će to sve skupa zvučati, saznajte već ove subote od 13 sati na 91mhz. Slušamo se!