I ove subote od 13 sati uživajte u najboljoj domaćoj glazbi uz emisiju Crokant. Uz stare provjerene glazbene brojeve svake subote Antonio donosi i pregršt novih singlova u top ljestvici. Jedan od najnovijih ulaza u top ljestvicu je Nina Kraljić s pjesmom "Slijepa Ulica" s novog albuma "Čuvaj me".

"Čuvaj me" je drugi studijski album svestrane i vokalno vanserijske glazbenice Nine Kraljić. Pjesme za ovaj većinski pop album s natruhama etna, snimala je zadnje dvije godine te ih sve redom predstavila i kao singlove, osim nove pjesme "Slijepa ulica", kojom sve dosadašnje singlove objedinjuje u cjelinu na digitalnom izdanju "Čuvaj me". Lakoća slušanja i briljantan vokal Nine Kraljić glavne su odrednice ovog albuma na kojem suradnju potpisuje s brojnim autorima poput Aljoše Šerića, Marka Matijevića Sekula, Martina Žuneca, Ines Prajo, Saše Markovskskog, koji su uz Ninin vokal na najbolji način prenijeli emociju i atmosferu pjesama.

Na albumu se također nalaze dvije pjesme na kojima je Nina sudjelovala kao featuring - sjajan duet s Marinom Jurićem Čivrom "Zima" koji su predstavili na Zagrebačkom festivalu, a tu je i suradnja s Jacquesom Houdekom u pjesmi "Čista umjetnost", kojoj je Nina dala svoj jedinstveni vokalni pečat.

Posljednji singl s albuma - nježnu i ekspresivnu pjesmu "Slijepa ulica" autora Martina Žuneca (Bordo projekt), čiji aranžman i produkciju potpisuje Antonino Šimić, imat ćete priliku slušati u top ljestvici Crokanta.

Još jedan novitet koji je ušao u top ljestvicu je Livio Berak s pjesmom "Bez tebe ne mogu". Nakon odlično prihvaćenog prvog singla "Hoću novi život", Livio Berak korak je bliže svom prvom studijskom izdanju.

Novoobjavljena pjesma "Bez tebe ne mogu" , koja će se također naći na albumu prvijencu, prikazuje novu dimenziju talentiranog glazbenika koji već dugi niz godina nastupa s kultnim Divljim jagodama. Osim što autorski stoji iza glazbe, teksta i aranžmana, Livio potpisuje i sve instrumentalne dionice odsvirane u pjesmi, na što je iznimno ponosan. Režiju video spota potpisuje Goran Đurković - Mash, a osim Livija, u videu se pojavljuju Goran Đurković za bubnjevima, Veliborka Barić na bas gitari te glumica Matea Marušić.

Malo rocka, pa malo etna - baš kako treba! Uključite se i ove subote od 13 sati na 91mhz. Slušamo se!