I ove subote od 13 sati uživajte u najboljoj domaćoj glazbi uz emisiju Crokant. Uz stare provjerene glazbene brojeve svake subote (ovu subotu će napraviti i maleni presjek prošle godine) Antonio donosi i pregršt novih singlova u top ljestvici.

Jedan od najnovijih ulaza u top ljestvicu je grupa Brain Holidays koji su nedavno objavili novi album "Jamaican Connection".

Početkom 2020. godine kada je godina izgledala perspektivno, Brain Holidaysi su ostvarili svoj dugogodišnji san. Povodom 20. obljetnice djelovanja otputovali su na Jamajku, održali koncert u Kingstonu i snimili svoj peti album.

Materijal je snimljen u Toff Gong studiju. Radi se o studiju iz kojeg je izašao čitav niz legendarnih albuma, kojeg je osnovao Bob Marley, a danas je u izdavaštvu njegove obitelji. Na albumu su ugostili jamajčansku pjevačicu Italee, s kojom su ranije objavili izvrstan singl "Petar Pan". Ovim putovanjem nije stvorena samo jednosmjerna suradnja, već je bend u međuvremenu radio na materijalima s Italee koji će se naći na njezinom albumu. Uz već spomenutu Italee na albumu gostuju još Saša Antić (TBF), Kandžija, Brico i Hornsman Coyote. Za snimanje albuma u Toff Gongu bio je zadužen Rolland McDermott, snimatelj koji je radio na velikom broju vrlo zapaženih svjetskih reggae izdanja u zadnjih dvadesetak godina.
Produkciju i miks potpisuje osnivač i frontmen benda Marko Gaćina, dok je za mastering bio zadužen Krunoslav Licitar iz Red Record studija. Omot albuma dizajnirao je dugogodišnji suradnik benda Maksimilijan Gečević aka Skam Works.

Uz Brain Holidayse i njihov najnoviji album, novi singl u emisiji će predstaviti i Matija Cvek.
Nakon nagrađenog dueta s Matijom Dedicem u pjesmi "Nasloni se" te pjesama "Plaža" i favorita Crokant emisije "Blizu (69)", Matija Cvek će danas u 15,45 sati predstaviti svoj najnoviji glazbeni uradak "Ptice".

I za kraj, Antonio je spremio još jedno telefonsko gostovanje. Na liniji će u 16,30 sati biti novinarka i blogerica (blog Mala Truba) Ana Hotko koja će izdvojiti svoje prošlogodišnje glazbene favorite. Anu možete pratiti na društvenim mrežama gdje na dnevnoj bazi slaže playliste i objavljuje super članke na temelju hrvatske glazbe.

Uključite se i ove subote od 13 sati na 91mhz.