Mlada zadarska glazbenica i kantautorica englesko-irskih korijena Jessica Atlić - McColgan objavljuje svoj album prvijenac - "Dobar je osjećaj". Uz album je objavljen i singl "Ne trebaš mi ti", koji je producirao iskusni Silvio Pasarić koji je kao i na prethodno objavljenom singlu "Gadna navika" pjesmi dao zarazno svjež i moderan zvuk koji zvukovno i melodijski osvaja na prvu.

- Nekako se desilo da sam vrlo brzo u svojoj glazbenoj karijeri uspostavila jako dobar odnos s producentom Silviom Pasarićem tako da se njegova produkcija prožima kroz veći dio pjesama s albuma. On je, također, jedan od autora. Jednostavno je bilo tako lijepo stvarati glazbu, razmjenjivati ideje, nalaziti se na istoj frekvenciji... uz njega sam mnogo naučila, izjavila je Jessica.

Na albumu se nalazi 10 pjesama, među kojima i popularni singlovi te suradnje s poznatim imenima. Pjesme s Jessicinog prvijenca radili su eminentni autori poput Ivana Dečaka koji je napisao njen prvi singl, zatim Srđan Sekulović Skansi koji je autor naslovne pjesme albuma s kojom je Jessica debitirala na CMC festivalu u Vodicama.Također treba spomenuti dvije vokalne suradnje s poznatim zagrebačkim reperom Matejom Dučkićem i poznatim YouTube-erom Lay Z-jem koje su bile nešto novo i posebno u Jessicinom stvaralaštvu.

- "Ne trebaš mi ti" je moja prva pjesma koju sam napisala i skladala na hrvatskom jeziku. Sjećam se te davne 2018., kada je u meni prevladavala jaka emocija. Prepustila sam se svojim mislima, svojoj gitari i tako je nastala pjesma. Nekako je uvijek prisutan taj osjećaj ranjivosti koji te vodi u smjeru trenutka stvaranja pjesme, kada se sva ta emocija pretoči u melodiju i tekst, rekla je Jessica o svom novom singlu.

Iako možda ljudi Jessicu promatraju samo kao pobjednicu prve sezone "Zvijezda", prošlo je dosta vremena od toga, a Jessica se primjetno glazbeno razvija i nalazi svoj put u glazbenom svijetu.

Ono što se može primjetiti u Jessicinom radu i sazrijevanju jest njeno razvijanje kao glazbenice, a svemu tome je sigurno veliku ulogu odigrao studij audio i glazbene produkcije u sklopu Griffith University-a koji Jessica pohađa u Dublinu. Kako i sama kaže, praktični dio nastave odvija se u Windmill Lane Recording Studios u kojima su svoje albume snimali U2, Lady Gaga, Ed Sheeran i mnoge druge glazbene zvijezde.

- Prva autorska pjesma sa albuma uvela je u moj svijet poznatog zadarskog DJ-a, Luigija Kotlara. S njim sam radila i svoje autorske pjesme na engleskom jeziku, projekt pod nazivom Mixed Signals, koji je dio ovog albuma. U vrijeme izlaska tih pjesama glazbeni kritičari su ih ocijenili jako dobro te se nadam da će izlaskom albuma i ove pjesme dobiti svoje mjesto u eteru. Razumijem radijske urednike koji u ovakvim slučajevima ne znaju gdje svrstati pjesme, jesu li to domaće ili strane stvari. Ali, primjetila sam da se scena razvija i da hrvatski izvođači koji pjevaju na engleskom jeziku dobivaju svoje mjesto u eteru, kazala je Jessica koja se po izlasku albuma, nada dobrom ishodu.