I ove subote od 13 sati uživajte u najboljoj domaćoj glazbi uz emisiju Crokant. Uz stare provjerene glazbene brojeve svake subote Antonio donosi i pregršt novih singlova u top ljestvici. Jedan od najnovijih ulaza u top ljestvicu su legendarni splitski bend Daleka Obala. Pjesma "U reggaeu je spas" novi je singl Daleke obale koji donosi spas od koronavirusa, politike i svih loših vijesti kojima smo prepravljeni u 2020. godini. Nakon bombastične rock pjesme "Od tebe ća", ovo je drugi singl benda otkako je pojačan novim frontmenom Jakšom Jordesom. Uz singl dolazi i popratni spot koji je snimio Danilo Caković.

Za glazbu i tekst pjesme zaslužan je Jadran Vušković, a iza aranžmana stoje Jadran Vušković, Boris Hrepić, Zoran Ukić, Jakša Jordes te producent Leo Anđelković.

Pjesma "U reggaeu je spas" značajna je po tome što savršeno ocrtava ludilo u kojem se nalazimo, nudi odmor od te manije, ali je značajna i po tome što je u bend dovela novog frontmena. "Hrepa je reka kako bi dobro lega saksofon u pismu i da će zvati Jordesa da ga snimi. Tako je i bilo, iako su na kraju priče Leo i Jordes maknuli saksofon iz pisme, a Jordes je posta novi pivač i frontmen Daleke obale", pojasnio je Zoran. "Ova situacija zorno pokazuje dušu ovog benda. Dočarava stvarne odnose među nama, pokazuje kako je svakom dana sloboda sviranja i odluke. Riječ "bend" prava je riječ za ove ljude", zaključuje Jakša Jordes.

Uključite se i ove subote od 13 sati na 91mhz i saznajte zašto je baš " u reggaeu spas".