Pjevač Duje Stanišić ponovno je objavio prvu božićnu pjesmu "Mali Božić" koja govori o pravom značenju Božića. 

- Pjesma "Mali Božić" govori o najbitnijim stvarima u životu, a to su život uz naše najdraže. Kroz moje djetinjstvo moja je obitelj bila slabijeg imovinskog stanja, ali pjesme, veselja i dječijih radosti nam nije nedostajalo. Nismo imali skupe igračke, markiranu odjeću i ostale materijalne stvari, ali smo između sebe dijelili jako puno ljubavi. Hvala mojim roditeljima na svemu što su nam dali i svemu čemu su nas učili jer bez toga sigurno ne bi bili to što danas jesmo. Sad vidim da nas je to što smo istu odjeću i obuću nosili sva braća dok smo odrastali i to što smo dijelili svaki slatkiš i svaki obrok izgradilo u posebne ljude. Pjesma je napisana 2010. godine dok je još cijela moja obitelj živjela u našoj rodnoj kući u Petrčanima i na neki način je proročka jer danas kad objavljujem ovu pjesmu, razasuti smo na sve strane svijeta. Naša kuća su sad samo četiri hladna zida u kojoj su nekad živjela najsretnija djeca na svijetu, iznio je zadarski tenor.


View on YouTube

U videu se uz Duju pojavljuju braća Roko, Vice i Lujo, roditelji Edo i Emilijana, djed Mario i ostali članovi obitelji i prijatelji.

Početkom veljače objaviti će novi singl "Dolazim" u sklopu promocije svog prvog samostalnog albuma "Jubav dovika". Osim što se bavi klasičnom glazbom, trenutačno gradi i glazbenu karijeru u Hrvatskoj sa pretežito autorskim pjesmama, ali i skladbama drugih autora.