I ove subote od 13 pa do 17 sati još jedan Crokant na Radiju 057. Uz stare provjerene glazbene brojeve svake subote Antonio donosi i pregršt novih singlova u top ljestvici. Jedan od novijih ulaza u top ljestvicu su dubrovački bend Valetudo koji nam je za ove hladne jesenske dane namijenio jednu ljetnu pjesmu! "Lopud Reggae" donosi sjećanje na ne tako davno odmaklo ljeto i posebnu atmosferu kojom je ono bilo obavijeno. Pjesma je inspirirana otokom nedaleko Dubrovnika na kojem su Valetudovci proveli proteklo ljeto u miru i tišini, bez turista i gužve, a reggae prizvuk slikovito dočarava stihove.

Autor teksta i glazbe, pjevač i frontman Srđan Obad, o pjesmi kaže: " Lopud Reggae" je singl nastao inspiriran ovim prekrasnim otokom nadomak Dubrovnika. Pjeva o ljubavi i slobodi prirode i ljudima koji je osjećaju. Radnja se događa na plaži Šunj i napisana je u doba kada nije bilo toliko turista i gužve, a plaže su bile samo naše.Trenutna situacija i ovo ljeto je ponovo aktiviralo taj osjećaj: plaže su se ispraznile, more se razbistrilo, a sretni ljudi su uspjeli ukrasti komad ljeta za sebe. Stoga dragi slušatelji, ova pjesma je zvijezda vodilja da tako i ostane."

Hoće li ili ne stvari ostati kakve su bile ne možemo znati, ali se možemo prepustiti pozitivnim vibracijama i reggae ritmu s juga i stvoriti atmosferu za uživanje. Uključite se i ove subote od 13 sati na 91mhz i podsjetite da je čar upravo u "malim stvarima"!