U povodu obilježavanja 30 godina Eurodeska, CINAZ u subotu 28. studenog, s početkom u 10.30 sati, organizira virtualnu "Živu knjižnicu" u kojoj će ugostiti putopisca i avanturista, Igora Tomića.

Igor Tomić je 28-godišnji inženjer građevinarstva specijaliziran za povijesne kontrukcije. Svoju strast za povijesne konstrukcije spojio je sa putovanjima, sa malim budžetom, snalazivši se na razne načine i koristeći Couchsurfing.

Kako izgleda Kuba poslije uragana Irme, ples Maora na Novom Zelandu ili pak trčanje pred bikovima u Pamploni, izbjegavanje krokodila i srednjoameričkog zatvora, iranska gostoljubivost te kako slučajno postati junaci prosvjeda seljaka i rudara u Gvatemali, penjati se na vulkane i lutati kišnim šumama i kakve niti vežu Hajduk sa Černobilom. Od Kosova preko Maroka do Rio de Janeira, doznajte sve necenzurirane doživljaje iz prve ruke!

- Pridružite nam se u ovu subotu putem besplatne Zoom platforme: https://bit.ly/3nJzVEI a jednog sretnika ćemo nagradit sa Eurodeskovim poklon paketom!, pozivaju iz CINAZ-a. Ova aktivnost provodi se u sklopu Eurodesk aktivnosti Udruge za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ. Više o Eurodesku na www.eurodesk.eu.