Park prirode Vransko jezero sudjeluje od 16. do 18. listopada u akciji „Tjedan odmora vrijedan" koju organizira Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske i Hrvatska turistička zajednica.

Ovom prilikom Park prirode Vransko jezero nudi popuste na ulaznicu za adrenalinski park i vožnju električnim vlakom.

U jedinstvenom krajoliku, nadomak info centra Crkvine, u šumi pinija smješten je adrenalinski park, gdje se možete prepustiti avanturi i testirati svoju spretnost. Hodanje po drvenim gljivama, visećim mostovima i mrežama, penjanje po umjetnoj stijeni te spuštanje zipline-om probudit će u vamapustolova. Iskusite adrenalinsko uzbuđenje u prirodi i posjetite nas!

Doživite novu turističku atrakciju, vožnju prvim električnim turističkim vlakom u Parku prirode Vransko jezero. Vlak prometuje iz Pakoštana prema info centru Crkvine i nazad. Posjetitelji koji se odluče na vožnju vlakićem imaju besplatan ulaz na poučnu stazu ornitološkog rezervata.

Uživajte u adrenalinskom parku po cijeni od 50 kn po osobi, a u vožnji vlakićem po cijeni od 20 kn po osobi za odrasle, odnosno 15 kn za djecu (redovna cijena ulaznice u adrenalinski park iznosi 90 kn, a vožnja vlakom 40 kn za odrasle, odnosno 30 kn za djecu).

RED VOŽNJE ELEKTRIČNOG VLAKA: Iz Pakoštana prema info centru Crkvine: 10, 12, 14 i 16 sati.

Od info centra Crkvine za Pakoštane: 11:30, 13:30, 15:30 i 17:30 sati.

RADNO VRIJEME ADRENALINSKOG PARKA: 10 - 17 sati

Dodatne informacije i najavu možete dobiti svakim radnim danom (pon-pet) od 08 do 16 sati na telefon: +385(0)23 383 181 i/ili e-mail: [email protected]