Poznat po jednostavnosti i upečatljivosti, Jure Brkljača je snimajući svoj novi spot za pjesmu "Znao sam", ponovno učinio nešto zanimljivo, ispunio je san jednoj posebnoj djevojci.

Kristina Ivanuš, dobitnica prestižne titule Herman Gmeiner Award, koja se dodjeljuje uspješnoj djeci SOS Dječjeg sela na globalnoj razini, dotaknula je svojom pričom cijelu Hrvatsku, pa tako i Juru, koji ju je zamolio, da nastupi s njim u spotu i ona je to briljantno odradila.

Autor pjesme je ponovno Miroslav Rus, a uspješan spoj iskustva i kreativnosti, s talentom i mladenačkom snagom, već su dokazali hitovima "Ne postojim kad nisi tu", "Lipa", "Ovo je istina" (duet s Tonyjem Cetinskim) i "Hajde nazovi me". Plod te suradnje je i prošlogodišnja titula novog izvođača godine, koju je ponio zadarski slavuj.

- Jedva čekam da ljudi čuju novu pjesmu "Znao sam", kao i trenutak, kada ću je izvesti na koncertima. Nekako najviše volim pričati kroz pjesmu, a ovoga puta, to je itekako došlo do izražaja. Suradnja sa Rusom još jednom se pokazala kao najbolja kombinacija. Jedino što mogu je pozvati vas da uživate u novoj priči, koju smo pripremili, poručuje Jure.

 


View on YouTube